Voor interim managers

Wat er ook speelt!

Een waardevol netwerk voor interim managers

De waarde van het netwerk zit in de mogelijkheden die er bij viaKinderopvang zijn voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit bieden wij door te zorgen voor het verspreiden, verdiepen en verbreden van vakkennis. Hiernaast faciliteren wij de persoonlijke ontwikkeling van de managers door intervisie, coaching en persoonlijke opdrachten.

In het netwerk is altijd iemand beschikbaar om mee te sparen, om te gebruiken als klankbord of met een luisterend oor.

Netwerk van interim managers - viaKinderopvang

Verdieping door en voor ervaren managers

viaKinderopvang organiseert elke maand een masterclass met een relevant onderwerp voor de kinderopvang. Ook onze interim managers delen hun kennis via masterclasses. Naast deze bijeenkomst is er ook elke maand een intervisie moment om aan deel te nemen.

Ook managers uit andere sectoren zijn welkom in ons netwerk, zij kunnen gebruik maken van de ervaring in het netwerk. En kunnen deelnemen aan de masterclasses, intervisie en training samen met onze trainees om de kinderopvang kennis te krijgen die nodig is om daadkrachtig aan de slag te kunnen. Coaching gebeurt door de ervaren managers in het netwerk.

Netwerk van interim managers - viaKinderopvang

Werkwijze

Acquisitie is niet voor iedereen makkelijk. Wij doen het graag. Je kunt je bij ons aanmelden zonder verplichtingen. Wij zoeken met je mee en wanneer je zelf een opdracht binnenhaalt is dat natuurlijk ook prima.

openstaande opdrachten

viaKinderopvang bemiddelt tussen interim manager en kinderopvangorganisatie voor tijdelijk vacatures op management niveau. Via ons krijg je toegang tot opdrachten binnen de kinderopvang uit ons netwerk. Omdat wij ook het traineeship binnen de kinderopvang verzorgen heb je ook toegang tot training, coaching en ondersteuning binnen de opdracht. Daarnaast vragen wij (vrijblijvend) aan onze interim managers een bijdrage te leveren aan het traineeship.

Naast de interim managers bemiddelen wij ook voor (management) trainees binnen de kinderopvang. Voor trainees hebben wij junior opdrachten of projecten en verzorgen wij training, coaching en ondersteuning.

Zoek je een opdracht binnen de kinderopvang kijk dan even hieronder.

viaKinderopvang favicon

Strategisch

Middenin Brabant zoeken wij iemand die aandacht kan geven en ondersteuning kan geven aan de managers op locatie. Liefst iemand die woonachtig is in dit gebied. Het betreft verschillende locaties met op locatie een directe aansturing van een locatiemanager. Zij zoeken richting, ondersteuning en willen gezien worden. Kennis en ervaring van de kinderopvang is belangrijk. Duur van de opdracht 6 maanden, zoveel mogelijk uren.

viaKinderopvang icon sterren

Operationeel

Voor verschillende kinderopvang organisaties zijn wij regelmatig op zoek naar interim locatiemanagers. Meestal gaat het om 1 tot max 4 vestigingen. Wij zoeken managers met ervaring in de directe aansturing en kennis van personeelsmanagement. Pedagogisch kennis is een pré. Als je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent gaan we graag in gesprek. Test

viaKinderopvang icon pijl

Ontwikkeling

Sterke m/v gezocht voor een locatie in almere! Wie durft? Elke organisatie is in ontwikkeling en managers zijn er om die ontwikkeling te begeleiden. Ga jij deze organisatieontwikkeling begeleiden? Boeiende (tijdelijke) opdracht! Minimaal een half jaar. Zo veel mogelijk uren, zo veel mogelijk vaardigheden, een echte interim manager gezocht, die stevig in haar/zijn schoenen staat.

Deze opdracht is inmiddels vervuld

Interesse of vragen? Neem gerust contact op.