Voor opdrachtgevers

Zoek je een interim manager kinderopvang?

Op zoek naar een manager

Wij verbinden kinderopvang organisaties met interim managers. Daarnaast verbinden wij de interim managers met elkaar en met onze trainees. Uit ons netwerk kunnen wij zo voor elke kinderopvang organisatie de juiste manager op de juiste plek selecteren.

Je vraagt, wij zoeken en stellen de juiste kandidaat aan je voor. Onze tijdelijke managers hebben altijd in het netwerk van viaKinderopvang de mogelijkheid om te sparren of samen op te trekken. Zo komt de kennis en kunde van het netwerk ten goede aan elke opdracht.

Wij krijgen steeds meer managers uit de kinderopvang op bezoek die graag willen bewegen in de kinderopvang. Zij zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze managers maken graag gebruik van ons netwerk om een opdracht of soms ook vaste aanstelling te vinden.

Interim managers viaKinderopvang

Jonge frisse professionals direct beschikbaar

Jonge startende HBO-ers en WO-ers leiden wij op tot manager in de kinderopvang. Deze trainees leren ‘on the job’ en leren van ervaren managers. Tijdens het twee jaar durend traineeship plaatsen wij de trainee op opdrachten binnen verschillende kinderopvang organisaties.

Wij bieden de organisatie de mogelijkheid om een jonge frisse professional snel in te zetten voor bijvoorbeeld een tijdelijke vervanging van een manager of op een vacature. Door het traineeship voegen wij waarde toe aan zowel de trainee als aan de opdracht van de kinderopvang organisatie.

viaKinderopvang

Werkwijze

Wanneer je op korte termijn een bij de opdracht passende tijdelijke manager nodig hebt, neem dan contact op met viaKinderopvang. Wij bespreken dan graag de situatie, het profiel en de wensen. De hieruit volgende behoefte is ons vertrekpunt voor het matchen van een interim manager aan een organisatie.

viaKinderopvang kan vaak binnen zeer korte tijd een passende tijdelijke manager voorstelen, die graag op gesprek komt. Wanneer er van beide kanten een klik is zal viaKinderopvang de afspraken vastleggen met de opdrachtgever en met de (interim) manager.

Beschikbare managers

viaKinderopvang icon via

Strategisch

Zeer ervaren kinderopvang manager. Werkt doelgericht, maakt heldere vertaling van strategie naar praktijk. Is daadkrachtig en betrokken. Zorgt voor rust en planmatige aanpak. Beschikbaar vanaf 1 augustus voor 32 uur per week. Graag omgeving Amersfoort.

viaKinderopvang icon sterren

Operationeel

Ervaren locatiemanager die als interim aan de slag gaat. Beschikbaar per 1 september voor min 24 uur per week. Pedagogisch goed geschoold en thuis in wet en regelgeving. Kan zelfstandig en planmatig werken. Zorgt voor omschrijving van de opdracht na de eerste maand. Plan van aanpak volgt daarna. Midden van het land.

viaKinderopvang icon pijl

Trainee

Enorm betrokken en enthousiaste trainee per direct beschikbaar. Zeer ondernemende jong professional, die graag meewerkt en aanpakt. Kan goed in een team werken en is altijd positief gestemd en een organisatietalent. Wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en van collega’s, leert snel en is niet bang om in te grijpen. Is 4 dagen per week beschikbaar, op de 5de dag volgt zij training en coaching bij viaKinderopvang.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op.

Ook wanneer je op korte termijn een bij de opdracht passende tijdelijke manager nodig hebt, of op zoek bent naar een vaste invulling van een vacature met een ervaren manager binnen de kinderopvang, kun je ons contacten.